Zet-hankkeen blogi

Zet kiittää!

Zet kiittää!

Zet-hanke on saatu päätökseen! Kiitos kaikille hankkeeseen osallistuneille – erityisesti pelin kehityksessä mukana olleille nuorille! Ilman teitä ei Reptilian Overlords  -peliä olisi saatu aikaan! Verkkoversion lisäksi Reptilian Overlords -peli löytyy nyt myös AppStoresta ja GooglePlaystä – lataa ja testaa sinäkin! Zet-hankkeen tuloksiin voit tutustua hankkeen loppuraportissa. Olemme myös julkaisseet ohjeen Reptilian Overlords -pelin hyödyntämisestä sekä »

Zet kevätkiertueella

Zet kevätkiertueella

Zet vieraili helmi-maaliskuun vaihteessa Vihdin Vihtorilla, Karkkilan Ruukinpajalla ja Hangon Viapajalla sekä Luksiassa Lohjalla. Testailimme Reptilian Overlords -pelin beta-versiota ja samalla laitoimme nuoret vähän pohtimaan tulevaisuuttakin jo marraskuun teemapäivässä testatulla Miljonääripelillä. Reptilian Overlords -pelissä pelaaja toimii Lizzconn Oy:n johtotehtävissä pahislisko V. Salvatorin palkkaamana. Pelaajan pitää palkata firmaan työntekijöitä ja käynnistää tuotantolinjalla Härpättimien valmistus. Mitä paremmat »

Peleistä hupia ja hyötyä Leppävaarassa

Peleistä hupia ja hyötyä Leppävaarassa

Zet-hankkeen loppuseminaari järjestettiin 25.1.2017 Espoossa Leppävaarassa saattaen yhteen viitisenkymmentä peleistä ja osallistamisesta kiinnostunutta osallistujaa. Myös Zetin pelinkehityksessä mukana olleista nuorista olivat seminaarissa mukana Mika, Aleksi T. , Aleksi S., Johanna, Kim ja Simeon. Nuorta polvea seminaarissa edustivat myös mm. Leppävaaran koulun media ja tietotekniikka -valinnaisaineen ryhmä sekä Teknologiapaja Signaalin nuoret Nummelasta. Mukava pöhinä valtasi Laurea-ammattikorkeakoulun »

Reptilian Overlords pelin kuulumisia

Reptilian Overlords pelin beta-julkaisun päivämäärä lähestyy! Peli on kokenut jonkin verran viime hetken iteraatioita ja tällä hetkellä työn alla ovat tason 2 tehtävät. Nämä sijoittuvat RepTek yhtiöön, ja tehtävät muodostavat tarinallisen kokonaisuuden. Toimiston ulkoasu on modernimpi kuin ensimmäisen tason tehtävissä. Pelin dialogeja on hiottu selkeämpään suuntaan, ja peliin on toteutettu tehtäväloki, josta voi seurata kulloisenkin »

ZET Teemapäivässä monenlaisia polkuja miljonääriksi

ZET Teemapäivässä monenlaisia polkuja miljonääriksi

Zet-hankkeen ja Lohjan nuorisopalveluiden yhteinen teemapäivä ”Sinusta oman elämäsi miljonääri” järjestettiin nuorisotalo Mestalla Lohjalla 16.11.2016. Päivän teemana oli miten miljonääriksi tullaan – oli kyse sitten tulevaisuuden urasta tai onnellisuusmiljoonista. Samalla julkaistiin Reptilian Overlords –pelin alphaversio! Teemapäivä oli osa Peliviikkoa (www.pelipaiva.fi), joten päivässä pääsi osallistumaan myös pohjoismaiseen slither.io-kilpailuun. Mukana oli sekä varta vasten paikalle tulleita nuoria »

Page 1 of 9123»
Siirry työkalupalkkiin