ZET Teemapäivässä monenlaisia polkuja miljonääriksi

Zet-hankkeen ja Lohjan nuorisopalveluiden yhteinen teemapäivä ”Sinusta oman elämäsi miljonääri” järjestettiin nuorisotalo Mestalla Lohjalla 16.11.2016.

Päivän teemana oli miten miljonääriksi tullaan – oli kyse sitten tulevaisuuden urasta tai onnellisuusmiljoonista. Samalla julkaistiin Reptilian Overlords –pelin alphaversio!

Teemapäivä oli osa Peliviikkoa (www.pelipaiva.fi), joten päivässä pääsi osallistumaan myös pohjoismaiseen slither.io-kilpailuun.

Mukana oli sekä varta vasten paikalle tulleita nuoria että sattumalta paikalle tupsahtaneita, joilla ei ollut mitään ennakkotietoa Zetistä. Päivään osallistui nuoria Järvenpäästä ja Karkkilasta asti, wau!

 

kuva-2-dsc_2328-1200-px

 

Mesta oli heti alusta asti tupaten täynnä, kun Ville kertoi, miten pelialalle pääsee. Villen avauksen jälkeen porukka pääsi kiertämään vapaasti eri pisteillä. Laurean liiketalouden opiskelijat Ale, Kaisa ja Mari olivat tehneet nuorille bisnesaiheisen kielipelin, jossa pääsi harjoittelemaan englannintaitojaan. Sairaanhoitajaopiskelija Mia puolestaan pyysi osallistujia kurkkaamaan, mistä onni alkaa. Onnen lähteinä mainittiin erityisesti kaverit ja perhe, mutta onnea voi etsiä monista asioista. Luonto, metsä ja oma koira tuovat onnea, mutta myös pelit, raha ja voittaminen!

 

kuva-12-dsc_2312-1200px

 

Tulevaisuusteemaisella pisteellä sai kokeilla erilaisia reittejä miljonääriksi ja sovitella päähänsä tulevaisuuslaseja. Lue lisää CoFiBlogista: http://cofiblogi.blogspot.fi/2016/11/sinustako-tulevaisuuden-miljonaari.html

 

kuva-1-dsc_2318-1200-px
Pelin avajaisjuhlaliisuuksissa kuuluu tietysti leikata avajaisnauha!

 

Myös Reptilian Overlords -peliin pääsi tutustumaan. Testipeleissä oli aluksi suorastaan ruuhkaa. Pelin ympärille oli viritelty myös kilpailu: kuka saisi oman firmansa pelissä kaikkein tuottavammaksi. Lopulta tuottoisimman firman pyörittäjä oli Arttu, joka palkittiin menestyksestä Codenames-vakoilupelillä!

 

kuva-5-dsc_2330-1200px

 

Testipelaajat pääsivät myös osallistumaan arvontaan; kaikkien testipelaajien kesken arvottiin Lohjan Pizzataksin lahjoittama kahden hengen pizzalahjakortti. Lahjakortin voitti Aatu, onnea!

Muitakin palkintoja oli jaossa kaikille päivään osallistuneille. Laurean opiskelijat olivat saaneet lahjoituksena kaikenlaista pientä arvottavaa.

Pisteillä kiertämisen lomassa oli tarjolla pizzaa ja muuta herkkua.

 

heijastin2

 

Lopuksi pääsi vielä ulos sniikkailemaan. Pihamaalle oli piilotettu Zetin uusia liskoheijastimia etsittäväksi. Heijastimet heilumaan!

Teksti: Hanna Tuohimaa, Laurea-ammattikorkeakoulu
Kuvat: Eila Harle, Laurea-ammattikorkeakoulu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *