Reptilian Overlords esittelyssä – tule mukaan!

16.11.2016 klo 17-20 julkistetaan Reptilian Overlords -pelin ensimmäinen versio! Julkistaminen tapahtuu osana Zetin ja Lohjan nuorisopalveluiden yhdessä järjestämää teemapäivää ”Sinusta oman elämäsi miljonääri!”. Tilaisuus on Lohjalla nuorisotalo Mestassa, osoitteessa Karstuntie 77.

teemapäivä-v6

Teemapäivässä pääsee testaamaan, miltä ensimmäinen kokonaisuutena toimiva Reptilian Overlords -peli vaikuttaa. Pelissä pääsee palkkaamaan työvoimaa reptiliaanin firmaan ja pistämään tuotantolinjan tuottamaan härpättimiä. Kuka saa firmansa tuottamaan parhaiten, kenen kohtalona on konkurssi? Oman yrityksen menestystä pönkittääkseen pelaaja pääsee myöskin vakoiluhommiin kilpailijayritykseen mm. varastamaan prototyyppejä ja sabotoimaan näiden tuotantolinjoja.

Valaa Oy:n (ent. Meanfish Oy) pelisuunnittelija Ville K. on paikalla neuvomassa pelaajia. Ville on myös luvannut kertoa, millaista pelialalla on ja miten pelialalle pääsee – ehkäpä joukostamme löytyy tulevia pelialan miljonäärejä?

Pelialan lisäksi teemapäivässä voi tutustua myös muunlaisiin miljonääripolkuihin – tulevaisuus voi tuoda tullessaan ihan uudenlaisia uramahdollisuuksia! Toisaalta päivän ohjelmassa ei ole unohdettu myöskään onnellisuusmiljonäärejä – rahahan ei tunnetusti yksin tuo onnea. Mistä ammentaa iloa arkeen silloinkin, kun miljoonien sijasta kukkarosta kurkistaa matti?

Myös vakoiluteema on päivän ohjelmassa mukana, kannattaa siis tulla mukaan! Tilaisuudessa on pizzatarjoilu!
Teemapäivä toteutetaan osana peliviikkoa. Niinpä teemapäivässä on myös mahdollista osallistua peliviikon toteuttamaan pohjoismaiseen slither.io-selainpeliturnaukseen! Pohjoismaiden pisimmän madon kasvattaja palkitaan One Plus 3 -puhelimella, mutta myös pienempiä palkintoja on tarjolla.

peliviikkologo

Lue lisää peliviikosta: http://www.pelipaiva.fi/

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, paikalle voi tupsahtaa omien aikataulujen mukaan viiden ja kahdeksan välillä – nähdään!

Teksti: Hanna Tuohimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *