”Mä tykkään tästä pelistä jo nyt!”

”Mä tykkään tästä pelistä jo nyt!”

Reptilian Overlords –peliä testattiin Hyvinkäällä Nuorisotalo Sillassa 17.10.2016  ja Järvenpäässä Myllytien nuorisotalossa 21.10.2016.

img_2145

Tunnelma pelaajien keskuudessa oli rento ja mukava. Nuoret suhtautuivat peliin ja testaamiseen positiivisesti ja auttoivat toinen toisiaan pelissä eteenpäin.  Saimme nuorilta hyvin palautetta pelistä ja kehitysehdotuksia:

  •  ”Kiva peli, samaan aikaan yksinkertainen, mutta sais olla enemmän vuorovaikutteisuutta.”
  • ”Epäilysmittari pitäisi saada laskemaan, jos esim. työskentelee jonkin aikaa omalla koneellaan työpisteellään.”

 

Pelin testiversiosta löytyi vielä joitakin bugeja, joista eräs oli itse asiassa niin viihdyttävä, että sen hyödyntämistä pelissä voisi harkita: ”Aloin räplää (pelissä) tietokonetta, se suureni. Haa, kaikki esineet, mihin koskee, suurenee!” Sitten kaikki rupesivatkin testaamaan, mitkä esineet suurenevat, kun niitä klikkailee ja kuinka suureksi ne saakaan! ”Kato, vähän iso kahvinkeitin mulla!”

Huomattiin myös, että pelatessa, kuten oikeassa elämässäkin, täytyy pitää huoli, että rahat eivät mene miinukselle: ”Ärsyttää, ku rahat loppuu, ni ei pääse jatkamaan”.

Testipelaajalta kuultu kommentti ”mä tykkään tästä pelistä jo nyt” ilahduttaa suuresti peliä viimeistelevää Zetin tiimiä! Iso kiitos testaajille!

Tervetuloa tutustumaan Reptilian Overlords -peliin Lohjalla 16.11.2016 klo 17-20 (Nuorisotalo Mesta, Karstuntie 77, Lohja)!

Teksti ja kuvat: Eila Harle, Laurea-ammattikorkeakoulu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Siirry työkalupalkkiin