Hahmopajassa ideoita oli helppo ja kiva keksiä!

Aloittelimme kahvikupin ääressä vaihtaen hieman kuulumisia ja kertoen hahmojen suunnittelusta. Jakauduttuamme ryhmiin alkoi molemmissa ryhmissä heti iloinen puheen sorina kun ideoita hahmojen nimistä lähdettiin miettimään. Osallistujat olivat aktiivisia ja innostuneita, joten hahmot syntyivät kuin itsestään. Välillä nauroimme vedet silmissä. Välillä intouduimme syventymään hahmon taustan mietintään ja saimme hauskoja tarinoita keksiessämme esimerkiksi hahmon työkokemuksia.

Aika kului nopeasti ja ideoita jäi vielä takataskuun seuraavia hahmoja varten.

Seuraavaa tapaamista odottaen, Laurean opiskelijat Mia ja Nina


Lisää Laurean opiskelijoiden tunnelmia hahmopajasta:

Zet-pajassa 17.2. keskityimme hahmojen kehittelyyn. Saimme aikaan monta hahmoa ja työhakemusta. Overlordsin palvelukseen hakivat muun muassa Blondi, Jamppa ja nuori herra Vanhanen. Hahmojen mielenkiintoisten ominaisuuksien ja persoonallisuuksien taustalta löytyi myös erilaisia mielenterveyden ja persoonallisuuden häiriöitä. Samalla tuli vähän pohdittua, mitä kukakin hahmo voisi työkseen yrityksessä tehdä.

Aikamme niitä pohdimme ja huomasimme että asioilla on aina kaksi puolta: siinä, missä jokin asia voi olla toisissa tehtävissä heikkous, se voikin olla jossain muissa tehtävissä vahvuus. Ei ole hyvää eikä huonoa työntekijää, vaan kun sopiva tehtävä ja sopiva tyyppi kohtaavat, on menestys taattu.

Hahmoja oli hauska pohtia ja naurua riitti.

Työskentelyn lomassa virkistimme itseämme kahvilla ja muilla herkuilla. Iso kiitos kaikille pajaan osallistuneille tasapuolisesti. Taas oli mukava puuhastella yhdessä, ei meiltä ainakaan mielikuvitusta puutu =)

 

Molemmat tekstit: Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijat
Kuvituskuva: Mirkka Pirilä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *